Thursday, July 28, 2011

party planning

am gonna host a party soon. aidan's first birthday party to be exact. tak tahu la i'm over excited or what. but i can say that my preparation for the party is like almost 60% done! phewww. nak decide theme apa pon nak dekat seminggu ok apatah lagi nak pilih cake. sampai my hubby pon dah boring nak jawab my soalan soalan. kekekek. eh cake budak kecik sangat comel ok! sangat susah nak decide!!!!

I have to plan all this awal-awal coz birthday aidan nanti during the fasting month. mana ada orang buat birthday party bulan puasa kan. so we terpaksa decide to postpone it ke bulan syawal :)

now, tinggal part decor, goodies andddddd MR.CLOWN. which i tengah fikir. patut ke tak  i hire si clown nih. obviously there's gonna be a few kids around. but the kids pon ramai yang 2y.o belom bley main game lagi. the clown tu nanti bleh la buat balloon and magic show kan. tapi if takda mr.clown tu ok ke? the party tu nanti boring ke tak? hmmmm macam membazir la pulak amik si clown tu. rm300 for 2 hours. aiyoooo make up clown tu kot yang mahal.pakai MAC ke apa clown ni.huhuhu :o(

http://www.bubuclown.com
tapi if ada mr.clown, dia boleh buat bende-bende nih

1 comment:

  1. Assalam...
    Jom singgah butik...pakaian dan tudung ekslusif

    http://www.firzaraexclusive.com

    ReplyDelete